ALTUN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1077 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Altun. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 12:56 Zelden zulke slechte lamskoteletjes gegeten. Smakeloos en taai, de saus gaf er nog een beetie smaak aan. Niet nog eens.
24 nov 2022 om 8:01 Top pizza! Warm, naar verhouding goed belegd en qua bezorging netjes op tijd!
22 nov 2022 om 9:14 Telefoontje gekregen dat bezorger pas 1,5 uur na bestellen zou kunnen bezorgen, uiteindelijk zelf gaan ophalen. Dit was helaas niet zo fijn aangezien we bewust kozen om het te laten bezorgen. Eten was zoals gewend weer heerlijk! Kosten zijn verrekend
21 nov 2022 om 18:26 Best restoran in weert
20 nov 2022 om 11:19 Snel bezorgd en verassend lekker !! Hier ga ik vaker bestellen
18 nov 2022 om 12:19 Ja, vet lekker joh. De falafel is een aanrader.
12 nov 2022 om 12:26 Eeten was top
5 nov 2022 om 3:28 2 uur moeten wachten op mijn eten ik heb een paar keer gebeld maar gaat steeds direct naar de voicemail het eten was wel redelijk als je hier wilt eten dan raad ik aan dat je het zelf haalt want anders moet je heel lang wachten
4 nov 2022 om 20:53 2uur en 10min gewacht, nooit eten ontvangen. 4x geprobeerd Altun te bellen maar gaat direct naar voicemail. Uiteindelijk maar naar de McDonald's gereden om te eten..
3 nov 2022 om 10:06 Bezorging helemaal top, precies op tijd! Pizza’s aan de kleine kant en karig belegd.
29 okt 2022 om 1:36 Was weer geweldig lekker!!!
28 okt 2022 om 4:22 They always forget something.