ALTUN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Altun. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 19:36 Eten was mooi op tijd. Was heerlijk en goed warm
22 feb 2024 om 21:18 Verwachtte bezorgtijd duurde iets langer, maar het was erg druk. Het eten was goed warm, vers en porties waren groot genoeg.
22 feb 2024 om 11:20 Uitstekend zoals altijd. Bezorging duurder iets langer dan normaal. Maar wat wil je waar ze goed eten hebben is het druk. En al zeker als je de enige bent die 7 dagen per week open is, met late openingstijden.
20 feb 2024 om 14:11 Op de afgesproken tijd, hooguit 5 minuten later. Chauffeur had netjes gebeld met 5 a 7 minuten ben ik er, bij de poort kom ik het afgeven. Wij zijn heen gelopen en het ging prima zo.
17 feb 2024 om 19:40 Lekker eten
13 feb 2024 om 16:48 Het eten was weer super lekker en veel zoals altijd. Top bedankt!
9 feb 2024 om 20:29 Onze culinaire ervaring bij Altun was uitmuntend. De pizza's waren heerlijk belegd en de frietjes waren knapperig. De bezorging was bovendien snel en de bezorger was vriendelijk. Altun blijft voor ons het beste restaurant in Weert en omgeving.
8 feb 2024 om 21:01 Prima pizza Niets te zeuren over prijs als eten goed is. Van de bank naar de deur was de bezorgkosten meer dan waard.
5 feb 2024 om 9:30 Grote kebabschotel bestel maar was veels te weinig. Had gewoon nog honger. Lekker eten maar veels te duur.
4 feb 2024 om 8:17 Snelle levering, vriendelijke bezorger en heerlijke pizza.